Om uw software te kunnen herinstalleren in geval van verlies van gegevens of wijzigingen in de hardware op uw PC, kunt u rechtstreeks een back-up CD/DVD bij het plaatsen van uw bestelling aan de winkelwagen toevogen

Toch bestaat er ook de mogelijkheid om achteraf een disc te bestellen

Hierbij ontvangt u gedetailleerde instructies om dit te doen:

1. log in op uw klantrekening door hier te klikken:

https://shop.cyberlink.com/c/shop?ml=EN&mode=info

Login/e-mail adres: (uw e-mail adress is noodzakelijk voor de aankoop)

Wachtwoord: (zoals vermeld in uw bevestiging van uw bestelling)

2. Als u bent ingelogd, Kies dan voor de categorie  "orders "

3. U vindt ontvangt nu een overzicht van uw huidige bestellingen en ook de mogelijkheid van de aankoop van de back-up CD/DVD

4. Een klik op  "Koop nu " de schijf  gaat in uw winkelwagentje en brengt u naar de betaalprocess dat u al is bekenntvan uw initiële aankoop.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op de neeemen door te klikken op  "Nieuw ondersteuningsticket" in de rechterbovenhoek van deze pagina.