Waar kan ik mijn downloadtoegangscode invullen?

De Download access code kan worden ingewisseld / ingevullt:

Steinberg-downloadassistent

Door een downloadtoegangscode in de Steinberg Download Assistant in te wisselen, krijgt u twee taken: de software downloaden en de licentie activeren. Voer gewoon de downloadtoegangscode in en de Steinberg Download Assistant leidt u door de vereiste stappen.

Steinberg Download Assistent downloaden:
https://www.steinberg.net/index.php?id=steinberg_download_assistant&L=1

Steinberg Download Assistant stap-voor-stap handleiding:
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-us/articles/360017146019

Houd er rekening mee dat Steinberg momenteel samenwerkt met verschillende systemen en providers om al onze diensten mogelijk te maken.

Dus zodra u niet kunt inloggen op "Mijn Steinberg" heeft u hoogstwaarschijnlijk de inloggegevens van de online winkel gebruikt die niet voor mijn Steinberg gebruikt kunnen worden, of u heeft nog geen account aangemaakt voor "Mijn Steinberg".

Zodra u echter problemen ondervindt, moeten we u vriendelijk vragen contact op te nemen met het Steinberg-ondersteuningsteam.

Contactgegevens Steinberg Support Team

My Steinberg

or