Ik wil mijn bestelling - annuleren wat moet ik doen?
CyberLink biedt een 30 dagen geld terug garantie op alln producten aan.
Als u niet tevreden met uw aankoop bent, kunt u uw bestelling uiterlijk annuleren tot 30 dagen na de oorspronkelijke datum van de bestelling.

Om uw bestelling te annuleren en het geld terug te ontvangen, stuur davoor een e-mail naar: Gebruik de "Nieuw ondersteuningsticket" tab aan deze pagina.
Met de annulering vn uw bestelling mag  uw de software niet meer op uw pc staan hebben.