Als u met succes een bestelling geplaatst hebt en nu deze foutmelding ontvangt, zou dit de folgende redenen kunnen hebben :

U hebt de softwareproducten besteld als een Box product (pakket). Informatie hierover vindt u in de bevestiging van uw bestelling. In dit geval kunt uw de software pas installeren zodra wij de box hebben geleverd
U heeft al meer dan 20 downloads pogingen. In dit geval, contacteer a.u.b onze klantendienst voor een hernieuwde activering.
Uw Besteling is langer dan 30 dagen geleden. In dit geval is de download-periode verlopen. Neem contact op met onze klantendienst voor meer informatie over hoe uw software opnieuw kunt downloaden.
U hebt een nieuwe account aangemaakt voor de download in plaats van inteloggen met behulp van de details van de toegang in uw orderbevestiging. In dit geval, gebruik de login gegevens van uw orderbevestiging.