Geachte klanten,

Graag willen wij u informeren dat de Steinberg Online Shop vanaf 27 september 2023 niet langer door ons ondersteund zal worden. Als u voor deze datum een bestelling hebt geplaatst en vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor bestellingen die na deze datum zijn geplaatst en technische vragen raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met Steinberg.

Hartelijk dank voor uw begrip!

Met vriendelijke groeten,

Uw asknet klantenserviceteam

Voor meer infomatie over de producten en functies of technische vragen over het gebruik, en installatie of de activering van de software, neem davoor gelieve direct contact op met Steinberg support team op:

Contact support – Steinberg Support