Dit kunt u doen, wanneer er problemen zijn met het downloaden van uw software:

Browserconfiguratie

Active Scripting

Controleer of uw internetbrowser het oproepen van actieve scripts toelaat

Hierbij ontvangt u een link met verdere uitleg over de instellingen in uw browser:

https://www.enable-javascript.com/nl/

Firewall

Soms belemmert een ingeschakelde Firewall het downloaden van software.

Schakel deze in dat geval gewoon uit.

Downloadmanager

Sommige downloadmanagers (T-Online, GetRight, enz.) veroorzaken bij software-downloads problemen.

Voer uw download daroom. zonder een downloadmanager uit.

Maak eventueel gewoon gebruik van de Firefox/Chrome/Internet Explorer en deactiveer uw downloadmanager.

Alternatieve browser

Indien alle hierboven genoemde pogingen zonder succes blijven, probeer dan de software met behulp van een andere browser te downloaden (wij adviseren Microsoft Internet Explorer, Firefox).