Indien u bij het invullen van de login gegevens een foutmelding ontvangt, controleer dan a.u.b.:

Wachtwoord wordt niet geaccepteerd. Vanwege nieuwe veiligheidsvoorschriften, kan het gebeuren dat uw wachtwoord niet wordt geaccepteerd. Klik in dit geval op "Wachtwoord vergeten". Na het invullen van uw voor-en achternaam en uw e-mail adres ontvangt u via e-mail een nieuw wachtwoord.

Correct ingevuld? Onze helpdesk adviseert bij het invullen v.h. password gebruik te maken van "kopieren en plakken" om fouten bij het handmatig invullen te voorkomen.)·

Let bij het handmatig invullen op het volgende: afhankelijk van het ingesteld lettertype kan een verwisseling tussen een kleine “L” en een “1 ” of tussen een “O” en een “0” niet uitgesloten worden. Maak daarom gebruik van de veilige functie “kopieren en plakken ” (Copy & Paste).

Indien u uw wachtwoord vergeten bent of verloren heeft, kunt u deze online op de login pagina via de functie “Wachtwoord vergeten?” aanvragen.